DANS

Vill du prova nåt nytt eller fördjupa dig i en dans du hållit på med ett tag? Göra nåt extra på festen eller byta ut bröllopsvalsen mot en sprudlande salsa eller passionerad tango? Kanske vill ni arbeta med samarbetsövningar och kommunikation?

Jag dansar och undervisar sen 17 år tillbaka och håller kurser, privatlektioner, prova-på och gör uppvisningar, bröllopskoreografier. Mina huvuddanser är salsa, bachata och argentinsk tango men jag dansar ävan merengue och cha-cha samt är utbildad zumbainstruktör.

Läs mer under respektive dans. För bokning, frågor eller mer information kontakta mig gärna på hanna@hannajulinder.se

Salsa

Salsa är en fartfylld, sensuell och glad dans som kan dansas av alla! Det är en improviserad pardans som dansas över hela världen och som bygger på en blandning av medryckande latinoamerikansk och afrokubansk musik.


undervisning och uppvisning

Jag undervisar salsa på alla nivåer. Främst inom den sk linjestilen (on1 och on2), men även kubansk salsa, rueda de casino och närliggande danser som cha-cha, merengue samt Zumba.

Jag kan komma till er fest, förening, skola etc eller hjälpa till med bokning av dansstudio.  

För nybörjarnivå krävs ingen tidigare erfarenget av dans. 

Bachata

Bachata är en dans- och musikgenre från Dominikanska Republiken som blivit mycket populär och dansas över hela världen. Ofta men inte alltid i kombination med salsa. Bachata karaktäriseras av de sensuella höftrörelserna. Dansen är lugnare och med tätare fattning än salsan.

undervisning och uppvisning

Bachata passar både nybörjre och dansvana. Grundsteget är enkelt att lära sig och musiken är relativt lugn. Man bygger sen på med mer avancerade kombinationer och kroppsrörelser efter nivå.

Jag kan komma till er fest, förening, skola etc eller hjälpa till med bokning av dansstudio.

För nybörjarnivå krävs ingen tidigare erfarenget av dans. 

Tango

Den argentinska tangon är en stark och passionerad dans som framför allt handlar om kommunikationen mellan två personer. Det finns många sätt att dansa på och tangon passar alla åldrar. Många är vi som har börjat och fastnat.


undervisning och uppvisning

Tangon har inga fasta grundsteg eller turer utan bygger på stark närvaro och samspel mellan de som dansar i förhållande till musiken. 

Vill du prova på tango? Vi kan komma till er och anpassa undervisningen efter era behov, oavsett om det gäller en kurs, ett prova-på tillfälle, en workshop eller uppvisning.

För nybörjarnivå krävs ingen tidigare danserfarenhet.

Fotograf och bildrättigheter: Katja Kircher